Vinduesvisker og viskerblade

Find autoværksted der kan skifte din vinduesvisker eller gode råd og priser på vinduesviskere og viskerblade.

Søger du tilbud på skift af vinduesvisker?

Vinduesvisker og viskerblade

Det er vigtigt at have vinduesviskere der er effektive og virker efter hensigten. De er uundværlige i regnvejr og sørger for du har frit udsyn ud af for og -bagruden i din bil, når det regner. Dine vinduesviskere bliver slidt med tiden og derfor er det vigtigt at du udskifter dem engang imellem, så de stadig virker efter hensigten og så du sørger for de ikke bliver slidt så langt ned at de potentielt set, kan lave ridser i dine bilruder.

Find vinduesvisker der passer

Lidt ligesom med reservedele til din bil, er det faktisk ikke alle vinduesviskere der passer til alle typer biler. Derfor skal du være opmærksom på hvilke viskere der passer til din bil, når det er tid til at købe nye.

Vi anbefaler autobutler.dk hvis du skal have skiftet dine vinduesviskere fordi du kan spare op mod 20% – 40% på dine regninger hos et autoværksted nær dig.

Hvornår skal jeg skifte vinduesvisker?

Vi høre tit spørgsmålet om hvornår skal man skifte vinduesvisker?

Hertil er det godt at vide at der er forskel på selve vinduesviskerne og viskerbladene. I langt de fleste tilfælde er det nemlig nok, bare at skifte dit viskerblad på selve vinduesviskeren, istedet for hele vinduesviskeren.

Som sagt er det vigtigt at holde øje med  hvornår dine vinduesviskere og viskerblade er så slidte at de trænger til at blive skiftet. Men ofte kan man faktisk se og høre det. De begynder nemlig at viske ujævnt og har svært ved at få alt vandet væk fra dine ruder og derudover kan de i visse tilfælde også begynde at lave høje pibelyde, fordi de ikke kan få ordentligt fat i vandet.

Så ved du at det er tid til at skifte dine vinduesviskere og/eller viskerblade ud.

Du kan altid rådvfører dig med en mekaniker eller autoværksted hvis du er i tvivl om dine vinduesviskere eller viskerblade skal skiftes og hvis du er i tvivl om hvor du køber dem eller hvordan du skifter dem.

Gode råd til vedligeholdelse af vinduesvisker og viskerblade

Der er faktisk et par smarte småting du kan gøre for at dine vinduesviskere og viskerblade holder i længere tid. 

Som udgangspunkt er det altid en god ide at bruge visker poserne der er ved enhver bilvask, når du køre din bil i vaskehal. Det skåner dine vinduesviskere og viskerblade for den sæbe og bilvoks der bruges i de fleste bilvaske programmer. 

Derudover har vi et gammelt husmor trick du kan bruge. Du kan tage et halv æble og gnubbe det mod din bilrude og dine viskerblade eller tage dine vinduesviskere helt af og stille dem i en spand vand, sammen med et par æbler og lade det stå natten over.

Vandet og æblesyren er med til at løsne og neutraliserer skidt og snavs på dine viskerblade og bilrude og forlænger dermed levetiden på dine viskerblade.

Vinduesvisker