Skal du have ny bilrude

Find priser på en ny bilrude eller find autoværksted der kan skifte din bilruder
Få gratis tilbud fra et værksted nær dig.

Søger du tilbud på skift af bilrude?

Find et autoværksted der kan skifte din bilrude

Når uheldet er ude og du skal have skiftet din bilrude, er det en god ide at finde ud af hvem der kan klare det hurtigst, billigst og til den bedste service.

Det er derfor altid en god ide at sammenligne de tilbud du får fra autoværksteder der skal skifte din bilrude, inden du siger ja tak til det første tilbud du får.

Måske holder du et sted på motorvejen eller landvejen og kan ikke komme videre før din rude er blevet skiftet. Det kan derfor være en god ide at finde en servicevirksomhed der køre ud og skifter eller ordner din bilrude på stedet.

Vi anbefaler autobutler.dk fordi du kan spare op mod 20% – 40% på dine regninger på din næste bilreperation hos et autoværksted.

Der er flere forskellige muligheder når du skal have skiftet din forrude eller bagrude på din bil. 

Hvis det drejer som om dine el-ruder i dørene der ikke kan køre op og ned, kan du ofte klare det via din garanti på bilen, og det vil derfor blive skiftet eller ordnet hos den bilforhandler hvor du købte bilen.

Hvis du har en ældre bil kan du i nogle tilfælde være heldig at du kan finde en bilrude der passer til din bil, hos en autoophugger. Der kan du få din bilrude forholdsvist billigt og dertil købe materialer, som lim eller lister afhængigt af hvordan din rude var sat i før og derudover udstyr til at skifte ruden med, hvis du har brug for det.

Skift bilrude

Hvad koster det at få skiftet bilrude?

Der kan variere meget og det er derfor en god ide at få tilbud fra forskellige værksteder i nærheden af dig. Så du er sikker på du får den bedste pris.

Det koster som regel mellem 3 – 5000 kr. at få skiftet de store ruder i bilen og mellem 350 og 1000 kr. at få skiftet sideruderne i bilen.

De fleste steder får du garanti på din bilrude, når den bliver skiftet. Men hvad opmærksom på hvad garantien dækker over.

Hvad koster en ny forrude?

FDM vurdere at en ny forrude til bil koster omkring 5000 kr.

Det kan sikkert gøres billigt og skønnet er lavet ud fra en gennemsnitspris, da det jo kan variere i pris afhængig af størrelsen på bilen og derfor bilen forrude.

Hvad koster en ny bagrude?

Det koster ca. det samme at få skiftet en bagrude i en bil, som det koster at skifte en forrude. 

Dog kan prisen variere lidt mere og forvent derfor et prisleje mellem 2 – 10.000 kr.

Den gennemsnitlige pris for skift af bagrude ligger på 5000 kr.

Tonede ruder

Der kan være flere grunde til at man vælger at få tonede ruder på sin bil. De fleste ønsker at få tonede ruder fordi det giver god solbeskyttelse og dermed en kølligere bil. Men andre får også lavede tonede ruder fordi nogle synes at det giver et sejt look på deres bil.

Hvis du ønsker at få tonede ruder på din bil, er der flere måder at gøre det på og nogle regler som du skal være opmærksom på.

Det kan nemlig være ret enkelt at få tonede ruder på sin bil, men det kan også gå hen og blive en besværlig proces hvis ikke man får gjort det ordentligt.

Normalt laver man tonede ruder med solfilm, som kommer i forskellige udgaver og kvalitet.

Hvis du selv skal igang med at tone dine bilruder, anbefaler vi dig at du vælger en solfilm i god kvalitet, der er beregnet til tonede ruder og vælger en solfilm der er færdigskåret inden du modtager det.

Alternativt anbefaler vi at du køre bilen til en fagmand der er specialiseret i at lave tonede ruder på din bil, så du får gjort det ordentligt og spare tiden på at gøre det selv.

Tonede ruder pris

Hvis du ønsker at tone din bilruder selv afhængig prisen kun af den type solfilm du vælger at købe og kommer til at ligge på en pris mellem 6-800 kr. afhængig af hvor mange bilruder der skal tones.

Hvis du ønsker at få en fagmand til at tone dine bilruder ligger prisen mellem 1000 – 3500 kr. afhængig af hvor mange ruder du ønsker at få tonet.

Tonede ruder regler

Der er flere regler du skal være opmærksom på når du vil have din bilrude tonet.