Hundebur til bil

Når man skal have de kære behårede familiemedlemmer med på en køretur, kan det nogle gange være en fordel at have et hundebur til bil klar, da der ikke altid er plads til dem på forsædet eller bagsædet, hvis de har en tilpas stor størrelse.

Det kan også være en fordel at have et hundebur til bil, hvis køreturen går sydpå, da det ikke er alle der ønsker at dække bilen til i tæpper for at undgå at få hundehår og hundesavl på sæder og paneler i bilen.

Det er faktisk heller ikke alle hunde der bryder sig om køreture, da det kan være stressende for hunden at skulle med i bilen og se verden suse forbi.

For nogle hunde er det meget beroligende og afslappende at komme ind i et hundebur til bil, når de skal med ud på en køretur.

Sådan finder du det rigtige hundebur til bil

Det kan være svært at finde ud af hvilken type hundebur til bil man skal vælge, både så det passer til ens bil, men så sandelig også så det passer til ens hund.

Når du skal finde ud af hvilket størrelse bur der passer til din hund, er det en god ide at måle din hund når den ligger i afslappet tilstand i både længde og bredde og dertil ligge 5-10 cm. på hver led, så hunden har plads til at vende og dreje sig i hundeburet.

Hvilket bur passer til min bil?

Når du skal finde ud af hvilket hundebur der passer til din bil, er du nødt til at gå ud og måle op i dit bagagerum, for at finde ud af hvor stort et bur du har plads til i højden, dybden og bredden.

De vigtigste mål at finde ud af er dybden og højden på dit bagagerum. Så du er sikker på du stadig kan lukke dit bagagerum, når du har stillet buret ind bag i bilen.

Bredden på hundeburet er lidt mere op til dig og afhænger af hvor meget af pladsen i bagagerummet du vil optage med it hundebur. 

Hundebur til forskellige hundracer

Det er ikke altid nødvendigt at have et hundebur til bil, hvis ikke hunden er over en bestemt størrelse.

Men hvis man har en større hund, som labrador, golden retriever eller en anden hun i den størrelse, er der nogle gange nemmere for dig og for hunden at have et hundebur til bil.

Der findes rigtig mange forskellige typer hundebure til bil, så vi har prøvet at lave en oversigt over hvilke hundebure der passer bedst til de forskellige større hunderacer.

Hundebur til labrador

Labrador hunde kommer i lidt forskellige størrelser.

Men det er vigtigt at man har et hundebur til bil, der er stort nok til at kunne rumme sin labrador.

Vi anbefaler derfor at man har et bur i 50-60 cm i længden og 35-40 cm. i højden, når man skal have sin labrador med på tur.

Hundebur til bil schæfer

Rigtig mange af politiets hunde er schæfer hunde. De har hundene med i bilen, når de skal på opgaver og patruljer.

Schæfer hundene kommer om bag i bilen og bliver placeret i et hundebur.

Disse bure er dog ikke anderledes end dem man vil bruge til privat brug og politiets hunde lider på ingen måde last ved at være inde i burene bag i bilen.

Så længe at burene har den rette størrelse til denne type hund.

Hundebur til golden retriever

Når man skal vælge hundebur til en golden retriever, er det vigtigt man også har en bil der har plads den den størrelse bur.

En golden retriever er både en høj og forholdsvis lang hund og har derfor brug for et hundebur til bil i 40 cm. højde og ca. 60 cm i dybden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan anvende disse HTMLtags og egenskaber: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>