Bilværksted i nærheden af dig

Find priser og læs om bilværksteder her.
Få gratis tilbud fra et bilværksted i nærheden af dig.

Søger du tilbud fra et bilværksted?

trustpilot bilværksted

Sådan finder du et bilværksted nær dig

Når du er på udkig efter et bilværksted i nærheden af din bopæl eller i dit lokalområde, er der flere måder hvorpå du nemmest finder det bedte værksted til dine behov.

Det er altid en god ide at høre sin omgangskreds hvilke bilværksteder de har haft de bedste oplevelser ved. 

Derefter er det altid en god ide at søge på Google og evt. lave en søgning på trustpilot, for at se hvad andre har af oplevelser, med de forskellige bilværksteder i dit nærområde.

Når du har fundet et par bilværksteder du har i overvejelserne, er det som udgangspunkt altid en rigtig god ide at ringe til de forskellige værksteder for at spørge om en pris og tid på den reparation du skal have lavet på din bil.

Alternativt kan du bruge en service som autobutler, for at indhente tilbud fra mere end ét bilværksted og på den måde få den bedste pris.

Bilværksted eller autoværksted

Der er faktisk ikke forskel på om man kalder sit værksted for et bilværksted eller et autoværksted. Der hvor der kan være forskelle er om et værksted faktisk er autoriseret, hvilket betyder at de oftest kun tager enkelte bilmærker ind til reperationer og eftersyn.

Det er nemlig bilproducenterne der afgøre om værkstedet skal være autoriseret i at arbejde på lige netop deres type biler. Dette sker som oftest ved at en af de ansatte mekanikere har været på et autoriserings kursus udbudt af det specifikke bilmærke.

Som de skriver hos Forbrugerrådet kan du selv bestemme hvilket værksted du vil benytte, hvis fejlen på bilen ikke er omfattet af reklamationsretten eller den garanti du har på din bil.

Du kan derfor som udgangspunkt kun vælge mellem to forskellige værkstedstyper, nemlig de autoriserede eller ikke autoriserede. Dette har intet at gøre med om de kalder sig et autoværksted eller bilværksted.

Spar op til 40% på din næste værkstedregning

Sammenlign tilbud fra flere bilværksteder

Inden du siger ja tak til et tilbud fra et bilværksted, er det måske en god ide og finde ud af om det er her du får den bedste pris, service og kvalitets på din bil reparation.

Der er flere måder hvorpå du kan tjekke op på om du har valgt det rigtige sted for dig.

Det er derfor altid en god ide at sammenligne priser på bilværksteder, inden du siger ja tak til det første og bedste tilbud fra et bilværksted eller en mekaniker.

Vi anbefaler at du søger på nettet efter det rigtige bilværksted, fordi du kan spare op mod 20% – 40% på dine regninger på din næste bilreperation hos et bilværksted.

CAC certificeret bilværksted

En CAC certificering af bilværksteder, er din sikkerhed for professionelt og veludført værkstedsarbejde.

Hos et CAC certificeret værksted, er du sikker på du besøger et værksted med veludannet mekanikere, som løbende er på efteruddannelse. De har adgang og bruger teknisk data og diagnoseudstyr, til at vurdere og reparere din bil og sørger altid for miljørigtig afskaffelse af affald.

Der bliver hvert år lavet kontroller, med de værksteder der er tilknyttet CAC certificeringen. Hvor en CAC konsulent besøger og gennemgår værkstedet, set fra en kundes synspunkt.

CAC Stikprøvekontrol på bilværksteder

For at sikre den høje standard og en bibeholdelse af CAC certificeringen, laver teknologisk institut, stikprøve kontroller med de bilværksteder der har en CAC certificering. 

Ved en stikprøvekontrol gennemgås værkstedets:

  • Værkstedets informationsniveau og brug af serviceskema.
  • Teknisk info, hvor der tjekkes op på løbende opdateringer.
  • Uddannelse og kurser, der sikre udvikling og høj faglighed ved de ansatte mekanikere.
  •  Kontrol af de daglige rutine og arbejde.
  • Gennemgang af værktøj og kalibrering heraf.

Til sidst vil konsulenten der udfører stikprøven komme med optimeringsforslag, så de CAC certificerede værksteder, bliver ved med at højne kvaliteten af deres arbejde og service.

Alle CSC Certificerede bilværksteder har 3 års garanti på udført arbejde og reservedele!

Hvad er prisen på et bilværksted?

Grunden til at det er en god ide at sammenligne priser på de tilbud du får fra et bilværksted er at det kan varierer rigtig meget i pris. 

Selvfølgelig afhænger det også af opgaven og problemet med bilen. Da det i mange tilfælde kan forekomme at værkstedet er nødt til at bruge eller bestille reservedele hjem, som skal laves alle udskiftes på din  bil.

Som regel betaler du både for dine reservedele og en timepris for den tid mekanikeren har brugt på at lave din bil og det er her det bliver en rigtig god ide at indhente og sammenligne tilbud fra forskellige bilværksteder, da der kan være rigtig store udsving i timeprisen på de forskellige lokale bilværksteder i dit nærområde.

Derudover at det altid en god ide at indgå en aftale – helst skriftlig aftale med dit lokale bilværksted, på omfanget af reparationen, prisen på reservedele og tiden inkl. timeprisen på reparationen. På den måde undgår du at få et stort chok når regningen kommer efter din bil er blevet ordnet på et bilværksted.

Spar op til 40% på bilværksted

Bilværksted

Services på et bilværksted

På et bilværksted kan du få lavet alle problematikker du måtte have med din bil. Når den går i stå, lamperne i instrumentbrættet blinker eller den er begyndt at pibe og sige mærkelige lyde. Så er det måske tid til at få kørt din bil på værksted. 

Der kan være mange forskellige ting galt med din bil, som kræver en tur på bilværksted og som du måske ville have svært ved at ordne uden at få en fagmand til at kigge på sagen.

Når du har problemer med din kobling, tandrem, dine bremser eller din motor, er det en rigtig god ide at få kørt din bil til automekaniker og få ham til at kigge på om disse måske bør skiftes. 

De fleste bilværksteder kan klare alle opgaver og problemer med din bil, både store som små. Men enkelte værksteder er kun eksperter på enkelte områder som motor og gearkasse og andre på dæk, fælge og affjedring. Men langt de fleste bilværksteder og mekanikkere er specialister på alle områder af biler. 

Dog kan der som vi før har nævnt være mærke specifikke bilværksteder der kun tager enkelte bilmærker ind, som fx. Volvo, Ford, Volkswagen. Så det er selvfølgelig vigtigt at orientere sig om, inden man køre sin bil til sit nærmeste lokale bilværksted.

Nogle af de hyppige ting man får lavet på et bilværksted er:

Udover ovenstående ting køre man i langt de fleste tilfælde også sin bil på bilværksted hvis den har fået ridser eller skrammer i forbindelse med et uheld eller sammenstød.

Derudover er det stedet at gå hen hvis man oplever uregelmæssigheder med sin bil.

Det er altid en god ide at køre på bilværksted hvis man synes der er noget galt med sin bil, for at få en fagmand til at tage et kig og give en professionel vurdering af problemet.

Hvorfor køre sin bil til et bilværksted?

Lige meget om det er en motorskade, rudeskifte, eller din aircondition der driller. Så er det altid en god ide at køre din bil til et bilværksted, hvis du ønsker et professionelt udført stykke arbejde. På den måde sikre du også at det bliver lavet ordentligt og holder i en længere periode.

Der er flere gode grunde til at køre din bil på et bilværksted istedet for at lave tingene selv.

  • Sikre et professionelt resultat.
  • Garanti på arbejdet.
  • Du spare tid ved at lade en anden klare arbejdet.
  • Du sikre dig arbejdet bliver gjort rigtigt.