Autoværksted i lokalområdet

Find priser, læs om autoværksteder og få gratis tilbud fra et autoværksted nær dig.

Søger du tilbud fra et autoværksted?

Hvad er et autoværksted?

Modsat et bilværksted, er et autoværksted en forretning, med flere ben at stå på, hvor de både har mekanikere på værkstedet, der kan lave reparationer på dit køretøj, som oftest biler. Men derudover også har en butik der sælger udstyr og reservedele til din bil.

De fleste autoværksteder har autoriserede mekanikere tilknyttet eller ansat, der kan lave autoriserede reparationer på bestemte bilmærker.

Som autoriseret autoværksted, forpligter værkstedet sig til at bruge bilernes originale reservedele eller tilsvarende gode kvalitetsdele, når de laver reparationer på din bil.

Når du anvender et autoriseret autoværksted er du sikker på der ikke er brugt billige og dårlige kopi reservedele.

Find det rigtige autoværksted

Hvis din bil trænger til at komme på værksted, skal du først og fremmest orienterer dig om hvad der mere præcist skal laves på din bil.

Hvis du oplever en mærkelig lyd fra bilen, eller den ikke køre optimalt, og ikke selv ved hvad der er galt med den, burde du i første omgang få kørt den til et autoværksted, der kan tjekke bilen igennem for fejl og mangler.

I mange tilfælde kræver det ikke store reparationer på bilen, hvis det blot er en lille lyd eller rysten fra bilen.

Men i andre tilfælde kan det kræve en stører reparation af bilen. 

Sørg derfor for at få en mekaniker til at lave en fejlsøgning på bilen, inden du får tilbud på hvad der skal laves af reparationer.

Dernæst skal du finde et autoværksted der kan lave de pågældende reparationer.

Det kan nemlig varierer fra autoværksted til autoværksted, hvilke biler de er specialister i og hvilken type arbejder de fokuserer på.

Det er ikke alle værksteder der laver undervognsbehandlinger, eller dækskifte. Derfor er skal du finde et autoværksted, der er specialist i lige netop den reparation, som din bil kræver.

Sammenlign tilbud fra autoværksteder

Når du skal have din bil på værksted, skal du overveje at indhente tilbud fra flere forskellige steder, inden du siger ja tak.  Der er nemlig mange penge at spare, hvis du giver dig selv tiden og kigger dig lidt omkring, inden du takker ja, til tilbuddet fra det første værksted du får kontakt til.

Når du er på udkig efter et autoværksted, er der nogle forskellige ting du skal være opmærksom på.

Ligesom vi beskriver ovenfor, skal du først og fremmest forhører dig om det pågældende værksted er specialister i den type reparation, som din bil kræver. Dernæst skal du selvfølgelig mærke efter om du har en god fornemmelse og om du er tilfreds med den service du oplever når du ringer til dem, eller besøger dem. Sidst og måske vigtigst kommer det også an på prisen.

Især prisen er et vigtigt sammenlignings punkt, når du skal vælge autoværksted.

Klik på knappen nedenfor og indhent uforpligtende tilbud fra flere forskellige værksteder.

Vi anbefaler autobutler.dk når du skal finde priser og semmenligne tilbud på autoværksteder.

Her kan du spare op mod 20% – 40% på din næste reparation på et autoværksted.

Hvad koster det at køre bilen på autoværksted?

Når du skal have bilen til automekaniker, afhænger prisen både af opgaven størrelse og de reservedele der skal bruges til reparationen.

I nogle tilfælde vælger et autoværksted at tage en mindre timepris for mekanikerens arbejde, men en højere pris på reservedele, og i andre tilfælde er det omvendt.

Det er derfor ikke altid at du spare penge på den endelige regning, bare fordi du har fundet et værksted med lave timepriser.

Når du har fundet frem til det værksted du mener har den bedste pris og den bedte service, er det vigtigt du får lavet en skriftlig aftale med den mekaniker, eller den kontaktperson du har snakket med på værkstedet.

Det kan nemlig forekomme at der pludselig dukker ekstra reservedele eller mandetimer op på regningen, som ikke i første omgang har været en del af aftalen. 

Derfor skal du altid sikre dig at du har en aftale på skrift, så du er på den sikre side og ved præcist hvad der er aftalt.

Det kan forekomme at dit autoværksted ikke kan give dig en præcis pris på omfanget af reparationerne på din bil. I sådanne tilfælde er det altid en god ide at gemme det tilbud du i første omgang har fået, så du altid kan referere tilbage til dette, hvis ikke du synes prisen på den endelige regning, stemmer overens med det tilbud du i første omgang fik.

Timepriser på et autoværksted

Priserne på autoværksteder kan være meget forskellige afhængig af hvor i landet du befinder dig og hvad du skal have lavet af reparationer på dit køretøj.

Timeprisen på et autoværksted kan variere fra alt mellem 340 kr/time op til +1000 kr/time.

Priserne på et autoværksted er generelt højere på Sjælland end de er i Jylland.

Autoværksted

Services du kan få lavet på et autoværksted

Et autoværksted er stedet du køre din bil hen, hvis der er noget galt med dem. 

Det er lidt forskelligt hvad de forskellige værksteder er specialister i. Men de plejer at være gode til at henvise til hinanden, hvis ikke de selv kan klare opgaven.

Nedenfor har vi listet :

Hvis man er i tvivl om hvad der er galt med ens køretøj, men man oplever uregelmæssigheder i kørsel, lamper der lyser, lyder der ikke burde være der. Så er det altid en god ide at køre bilen på værksted, for at få et eftersyn og finde frem til problemet.

Vi anbefaler altid at få en professionel fagmand til at kigge på problemerne, hvis de skulle opstå.