Reservedele / Autodele

Ser priser, læs om reservedele og autodele og find de dele du skal bruge fra en forhandler nær dig.

Søger du reservedele til din bil?

Reservedele bil

Reservedele til bil kaldes også for autodele og kan findes rigtig mange forskellige steder på internettet og i dine lokale bilforretninger, som fx. Thansen.

Hvis du selv går og roder med biler og kan skifte reservedele i bilen selv, kan du købe reservedele til din bil på internettet.

Alternativt er det noget alle mekanikere står for, når du køre din bil på værksted. Her vil du på din regning kunne se hvad reservedelene koster inkl. de mandetimer din lokale mekaniker har brugt på at skifte dem og lave din bil.

Dog ser man, som i de fleste andre brancher at autoværkstederne, sælger reservedelene til dig for højere priser end det de kan købe dem for.

Men for at være fair overfor dem, skal det også siges at de selvfølgelig får gode priser hos leverandøren af reservedele, fordi de enten køber hos dem ofte, eller fordi de køber størrer parter reservedele hjem.

Så det kan ikke nødvendigvis betale sig at købe dine reservedele hjem selv.
Dertil skal du være opmærksom på at hvis du køber reservedelene selv og VIL have en automekaniker til at bruge dem, kan der være mulighed for at din garanti på bilen frafalder, da der så måske ikke er brugt autoriserede reservedele, som kommer direkte fra bilproducenten eller deres samarbejdspartnere.

Vi anbefaler altid at du køre din bil til et autoværksted, når du skal have skiftet reservedele på din bil. Derfor samarbejder vi med autobutler.dk fordi du kan spare op mod 20% – 40% på dine regninger på din næste bilreperation hos et autoværksted.

Skift selv reservedele på din bil

Når du selv skal ud og købe reservedele til din bil, har de fleste hjemmesider der sælger reservedele gjort det nemt for dig, da det ikke er alle reservedele der passer til alle biler.

Derfor kan du i de fleste tilfælde indtaste din bils registreringsnummer, altså din nummerplade og så henviser hjemmesiderne dig til de reservedele der passer til lige netop din bil.

Så selvom du har en Ford er det ikke altid at ALLE Ford reservedele passer til alle Ford modeller, da årgang har rigtig stor betydning for hvilke reservedele der passer til lige netop din bil.

Reservedele

Hvilke reservedele kan man købe?

Du kan jo som udgangspunkt købe alle slags reservedele til din bil, uden du skal have fat i en mekaniker eller et autoværksted.

Vi anbefaler dog at du altid rådfører dig med en fagmand, inden du begiver dig ud på indkøb efter reservedele til din bil.

Men du kan både købe reservedele til Olie og motordele, til udstødningen, dit styretøj, pladedele, vinduesviskere, kobling og gearkasse og alle andre komponenter der får din bil til at køre optimalt. Uanset om det er mindre dele der er nice-to-have eller om det er vitale dele der er nødvendige for at din bil kan køre lovligt på de danske veje.

Hvis du vil læse mere om autoværksteder og bilværksteder der kan skifte dine reservedele til bil for dig. Kan du læse mere på vores side om autoværksteder og bilværksteder.

Det er nemlig en god ide at rådfører sig med fagfolk, når man skal købe eller skifte reservedele til bil.

Dog kan der være stor forskel på hvilke dele man har brug for til sin bil. Småting som vinduesviskere, hjulkapsler og lign. kan man sagtens selv købe og montere på sin bil, uden at skulle til at betale en mekaniker for det. Men hvis det drejer sig om motordele er det en god ide at få fagfolk på sagen, så det bliver gjort rigtigt og du ikke risikere at ødelægge andre dele i bilen.

Hvor finder man reservedele til sin bil?

Der findes rigtig mange steder på hvor du kan købe reservedele til din bil.

Som med alt andet, er det en fordelagtigt at kigge sig lidt omkring og lede efter de bedste priser, så du ikke kommer til at betale overpris for dine dele.

Hvis ikke du vil købe dine reservedele i forbindelse med en reparation på et bilværksted, kan du altid lave en søgning på Google og finde frem til de rette reservedele den vej igennem.

Når du leder efter dele til din bil, skal du overveje om det er original dele til bilen, som du køber og monterer. I nogle tilfælde vil garantien på bilen nemlig frafalde hvis du selv roder med bilen, eller hvis du indsætter uoriginale dele i bilen.

Derfor er det altid en god ide at forhører sig hos sin lokale mekaniker, inden du giver dig i kast med at udskifte reservedelene på din bil.