Autoværksted / bilværksted

Find priser, læs om autoværksteder og bilværksteder og få gratis tilbud fra et autoværksted nær dig.

Søger du tilbud fra et autoværksted?

Bilværksted eller autoværksted

Der er faktisk ikke forskel på om man kalder sit værksted for et bilværksted eller et autoværksted. Der hvor der kan være forskelle er om et værksted faktisk er autoriseret, hvilket betyder at de oftest kun tager enkelte bilmærker ind til reperationer og eftersyn.

Det er nemlig bilproducenterne der afgøre om værkstedet skal være autoriseret i at arbejde på lige netop deres type biler. Dette sker som oftest ved at en af de ansatte mekanikere har været på et autoriserings kursus udbudt af det specifikke bilmærke.

Som de skriver hos Forbrugerrådet kan du selv bestemme hvilket værksted du vil benytte, hvis fejlen på bilen ikke er omfattet af reklamationsretten eller den garanti du har på din bil.

Du kan derfor som udgangspunkt kun vælge mellem to forskellige værkstedstyper, nemlig de autoriserede eller ikke autoriserede. Dette har intet at gøre med om de kalder sig et autoværksted eller bilværksted.

Sammenlign tilbud fra autoværksteder

Inden du siger ja tak til et tilbud fra en automekaniker eller et bilværksted, er det måske en god ide og finde ud af om det er her du får den bedste pris, service og kvalitets på din bil reparation.

Der er flere måder hvorpå du kan tjekke op på om du har valgt det rigtige sted for dig.

Det er derfor altid en god ide at sammenligne priser på autoværksteder og bilværksteder, inden du siger ja tak til det første og bedste tilbud.

Vi anbefaler autobutler.dk fordi du kan spare op mod 20% – 40% på dine regninger på din næste bilreperation hos et autoværksted.

Hvad er prisen på et autoværksted?

Grunden til at det er en god ide at sammenligne priser på de tilbud du får fra et autoværksted eller bilværksted er at det kan varierer rigtig meget i pris. 

Selvfølgelig afhænger det også af opgaven og problemet med bilen. Da det i mange tilfælde kan forekomme at værkstedet er nødt til at bruge eller bestille reservedele hjem, som skal laves alle udskiftes på din  bil.

Som regel betaler du både for dine reservedele og en timepris for den tid mekanikeren har brugt på at lave din bil og det er her det bliver en rigtig god ide at indhente og sammenligne tilbud fra forskellige værksteder, da der kan være rigtig store udsving i timeprisen på de forskellige lokale autoværksteder i dit nærområde.

Derudover at det altid en god ide at indgå en aftale – helst skriftlig aftale med dit lokale værksted, på omfanget af reparationen, prisen på reservedele og tiden inkl. timeprisen på reparationen. På den måde undgår du at få et stort chok når regningen kommer efter din bil er blevet ordnet på et autoværksted.

Find et autoværksted eller bilværksted nær dig

  • Autoværksted/bilværksted i København
  • Autoværksted/bilværksted i Vejle
  • Autoværksted/bilværksted i Kolding
  • Autoværksted/bilværksted i Randers
  • Autoværksted/bilværksted Viborg
  • Autoværksted/bilværksted i Silkeborg
  • Autoværksted/bilværksted i Århus
  • Autoværksted/bilværksted i Slagelse
  • Autoværksted/bilværksted i Odense
  • Autoværksted/bilværksted i Næstved
Autoværksted

Services på et autoværksted

På et autoværksted kan du få lavet alle problematikker du måtte have med din bil. Når den går i stå, lamperne i instrumentbrættet blinker eller den er begyndt at pibe og sige mærkelige lyde. Så er det måske tid til at få kørt din bil på værksted. 

Der kan være mange forskellige ting galt med din bil, som kræver en tur på autoværksted og som du måske ville have svært ved at ordne uden at få en fagmand til at kigge på sagen.

Når du har problemer med din kobling, tandrem, dine bremser eller din motor, er det en rigtig god ide at få kørt din bil til automekaniker og få ham til at kigge på om disse måske bør skiftes. 

De fleste autoværksteder kan klare alle opgaver og problemer med din bil, både store som små. Men enkelte værksteder er kun eksperter på enkelte områder som motor og gearkasse og andre på dæk, fælge og affjedring. Men langt de fleste bilværksteder og autoværksteder er specialister på alle områder af biler. 

Dog kan der som vi før har nævnt være mærke specifikke autoværksteder der kun tager enkelte bilmærker ind, som fx. Volvo, Ford, Volkswagen. Så det er selvfølgelig vigtigt at orientere sig om, inden man køre sin bil til sit nærmeste lokale værksted.

Nogle af de hyppige ting man får lavet på et autoværksted er:

Udover ovenstående ting køre man i langt de fleste tilfælde også sin bil på autoværksted hvis den har fået ridser eller skrammer i forbindelse med et uheld eller sammenstød.

Derudover er det stedet at gå hen hvis man oplever uregelmæssigheder med sin bil.

Det er altid en god ide at køre på autoværksted hvis man synes der er noget galt med sin bil, for at få en fagmand til at tage et kig og give en professionel vurdering af problemet.