Trafikalarm
Se priser, læs om de bedste trafikalarm på markedet og find de bedste tilbud på trafikalarmer her på siden.
Her finder du en oversigt over de bedste trafikalarmer.
Indhold på siden
ToggleFind den rigtige trafikalarm for dig
Vi opfordre aldrig til at køre for stærkt og anbefaler altid at man overholder fartgrænsen på de danske og udenlandske veje.
Med det sagt, så er en trafikalarm en fantastisk opfindelse, da du får advarsler når der er fartkontrol, stærekasser og fotovogne på vejen i de områder du køre i. På den måde kan du undgå at få unødvendige bøder.
Hvilket du selvfølgelig også undgår hvis bare du overholder loven.
Men udover at advare om fartkontrol og fotovogne, så er en trafikalarm faktisk også behjælpelig på andre måder.
Den advarer nemlig også om ulykker, uheld og farlige hændelser i det områder du køre rundt i, og ydermere om vejarbejde og kø, så du båder højner sikkerheden for dig og dine medpassagerer og undgår at sidde i kø, så du spare en masse tid på vejen til og fra dine
Hvilken trafikalarm er den bedste?
Der findes et par forskellige trafikalarmer. Dog er der overordnet to trafikalarmer som vi anbefaler du benytter dig af. Vi har nedenfor lavet en oversigt over hvilke trafikalarmer vi synes er de bedste, på det danske marked.
Det kan være svært at afgøre hvilken en trafikalarm vi synes er den bedste for dig. Fælles for alle disse tre trafikalarmer er at de sørger for at du får en mere sikker færdsel i trafikken og kommer sikkert frem fra A til B.
- Fri for abonnement
- Pæn og diskret i bilen
- Meget brugervenlig
- Virker med iPhone og Android
- Flere forskellige indstillinger
- Advare mod ulykker og fartfæller
- Deler data med fartkontrol.nu
- Virker til både bil og motorcykel
- Lang levetid på batteri (2 år)
- Anbefalet af rigspolitiet
- Indstil tid for advarsel
- Diskret i bilen
Ooono-Trafikalarm-V3
- Kommer i flere udgaver
- Virker i udlandet
- Alarm ved, ulykker, fartkontrol, kødannelse og vejarbejde
- Virker med app til iphone og android
- Batteri medfølger
Der findes rigtig mange gode forskellige bilalarmer på markedet og du kan helt sikkert finde en trafikalarm der passer til dine behov. Vi anbefaler dog en trafikalarm fra Saphe, da de er rigtig gode, udbredte og virker upårklageligt.
Det må efterhånden siges at være den bedste og mest populære trafikalarm på markedet.
Derfor skal du vælge en Ooono trafikalarm
Hvis du er på udkig efter en billig løsning, der er på højde med de bedste trafikalarmer på markedet. Så er Ooono lige netop løsningen for dig.
Med denne alarm får du en løsning der advarer dig om alle hændelser, der kan forekomme på din vej, via lyd og forskellige farvekoder, afhængig af om det er en fartkontrol, kø eller et uheld, du skal være opmærksom på. Samtidig kan den installeres nemt og bekvemt og kobles op via din smartphone.
Derfor skal du vælge en Saphe trafikalarm
Med en Saphe alarm får du en solid løsning der er anbefalet af rigspolitiet, hvilket gør den ekstra troværdig. Du får en løsning du selv har mulighed for at indstille efter behov og dermed kan tilpasse, så den kommer med de nødvendige alarmer, på den ønskede tid. Du bliver med en Saphe, en del af fartkontrol.nu, som er en af Danmarks største trafiknetværker.
Du vælger altså her en sikker alarm, der holder mange år ud i fremtiden og sørger for at du kommer sikkert frem i trafikken.
Derfor skal du vælge en Drive One Trafikalarm
Drive One er dansk designet, af den prisvindende designer John Sebastian, som også står bag design til Georg Jensen, Royal Copenhagen og mange flere.
Trafikalarmen fra Drive One er en af de førende på markedet og er altid opdateret med de nyeste varslinger, da den får input fra op mod fem millioner brugere, i både ind og udland.
Med en Drive One Trafikalarm, bliver du fri for et månedligt abonnement og betaler kun for selve alarmen.
En utrolig velfungerende og pålidelig trafikalarm, som er meget brugervenlig og kan indstilles efter dine ønsker og behov.
Sådan virker en trafikalarm
Langt de fleste trafikalarmer kan monteres nemt med enten en magnet eller et lille klistermærke, så de kan sættes oppe under forruden eller sættes fast i luftventilationen. De er nemme at betjene og der følger en udførlig guide med alle trafikalarmer du kan købe. De kan kobles op til din smartphone via en app. Når den er koblet op og sat igang, starter den automatisk når du sætter dig ind i bilen og dit bluetooth er tændt og går selvfølgelig ikke udover dine muligheder for at høre musik i bilen via bluetooth.
En trafikalarm kan kobles op til flere telefoner ad gangen og tapper ikke din mobil for strøm, som visse andre mobil applikationer i visse tilfælde gør.
De fleste trafikalarmer køre på et lille litium batteri der skal skiftes i ny og næ.
Trafikalarm som app
Udover de trafikalarmer du kan installeres i dit køretøj, kan man faktisk også få trafikalarmer som apps. Der findes flere forskellige udgaver af dem og de giver i store træk de samme alarmer om kø, ulyukker og fartmålinger på vejene.
Forskellen på disse apps og en mere traditionel trafikalarm der sidder i din bil er at, en trafikalarm i bilen giver en lyd eller blinker med et lys, som sidder i forruden og derfor ikke fjerner fokus fra vejen.
På de trafikalarmer der fungere som app, kommer alarmen tit som en push notifikation og dette kan være med til at fjerne fokus fra vejen, hvis din mobil ligger i lommen, tasken eller et andet sted i bilen.
Vi anbefaler derfor altid de mere traditionelle trafikalarmer der skal installeres i bilen.
Man kan med fordel anskaffe sig begge dele, for at være på den helt sikre side.
Trafikalarm til MC – Motorcykel
Der findes også trafikalarmer til MC, som virker med samme funktioner som til bil og som nemt og bekvemt kan monteres i din hjelm eller på din motorcykel.
En trafikalarm til MC kommer i en lidt anden udgave end de trafikalarmer du finder til biler og lastbiler.
Regler med trafikalarmer
Reglerne for dig som bilist eller anden trafikant ændre sig ikke blot fordi du får installeret en trafikalarm i dit køretøj.
De trafikale regler skal stadig overholdes og det er stadig vigtigt at der ikke bliver kørt for stærkt i bil.
Det er derfor også vigtigt at du ikke sidder og piller ved din trafikalarm, mens du køre bil.
Få den sat op og installeret inden du skal ud på din næste køretur og lad den derefter sidde der hvor du har placeret den.
Hvis du mener at alarmen skal flyttes eller ikke virker efter hensigten, kan du fjerne den når din køretur er færdig.
Trafikalarm FAQ – Ofte stillede spørgsmål
Hvad er en trafikalarm?
En trafikalarm er et system der enten via en app eller en installation i bilen, oplyser dig om hændelser og trafikken og dermed gør din færden på vejene mere sikker.
Hvordan virker en trafikalarm?
En trafikalarm skal installeres i en bil eller andet køretøj og tilsluttes til en smartphone via nettet eller bluetooth.
På den måde vil du blive informeret om kø på vejene, fartkontrol, ulykker, mm.
Du vil få advarsler på din trafikalarm via lyd eller lys.
Virker trafikalarmen i udlandet?
De fleste trafikalarmer virker faktisk også i udlandet, dog ikke i lige så stor udstrækning, som på de danske veje. Men mange faste fartkameraer i udlandet er registreret i systemet hos trafikalarmerne og vil derfor virke på trafikalarmer fra Danmark.
Ydermere vil der i sommerperioden, når man danskere tager på kørselv ferie også være registreret en lang række stærekasser, køer mv. ned gennem tyskland og andre lande, som får trafikalarmerne til at virke endnu bedre i udlandet.
Er en trafikalarm ulovlig?
Nej en trafikalarm er ikke ulovlig. Det er helt lovligt at have installeret en trafikalarm i dit køretøj.
Den kan spare dig for fartbøder, ulykker og lange køer.
Hvor skal en trafikalarm sidde i bilen?
En trafikalarm kan placeres flere forskellige steder i bilen. De mest hensigtsmæssige er dog at placere en trafikalarm oppe ved forruden evt. under p-skiven. På den måde skal du ikke flytte synet for meget fra vejen, hvis din alarm lyser og du skal se hvilket signal den giver dig.