Bilpleje

Find priser på bilpleje og læs om hvordan du holder din bil pæn og ren.

Søger du bilpleje produkter og udstyr?

Find de rette bilpleje produkter

Når man har en bil giver det en fantastisk tilfredshedsfølelse, når bilen er lækker pæn og ren, både indvendig og udvendig.

For at få bilen til at skinne, er det vigtig man bruger de rigtige bilpleje produkter, så man ikke skader bilen, fælgene og dens interiør.

Der findes rigtig mange forskellige bilplejeprodukter til de forskellige dele af din bil. Vil vil forsøge at guide dig igennem landskabet af bilplejeprodukter, så du finder de helt rigtige produkter til at holde din bil ren og pæn, uden du skal til at give kassen for dem.

Hvilke bilplejeprodukter findes der?

Som sagt findes der rigtig mange produkter til bilpleje. Både til før under og efter vask, til når bilen står i carporten, bilpleje til ruder og bilpleje til at få dine fælge til at skinne. Derudover er indvendig bilpleje en helt verden for sig.

Den nemme løsning er selvfølgelig at køre bilen i vaskehal. Men børsterne i en vaskehal kan være hårde for lakken på bilen og vi synes ikke altid at rengøringen i vaskehallen er fyldestgørende nok. Derfor anbefaler vi at du også selv anskaffer dig nogle bilplejeprodukter, så din bil får den kærlighed den fortjener.

Vi anbefaler xpercleaning.dk når du skal have fat i de bedste og billigste bilpleje produkter til din bil.

Gode råd til bilpleje

Det er dyrt nok i forvejen at have bil, så se din bilpleje som en investering i bilen. Da du med ugentlig bilpleje faktisk kan holde bilen lækker skinnende og funktionel i mange år ud i fremtiden. Én ting er at bilen køre godt, men hvis den er ved at blive ædt op af rust, hvis aircondition eller klimaanlæg ikke virker mere og bilens lak er ved at give op flere steder. Så får du ikke mange penge for din bil, når den engang skal sælges og skiftes ud med en ny.

Sørg derfor for at:

  1. Hold øje med oliestanden i bilen og sørg for at den altid har den rette mængde olie og den rette type olie på. Du kan finde ud af hvilken type olie der er bedst for din bil, ved at læse manualen/instruktionsbogen der følger med bilen. Vi anbefaler at du skifter olie 1-2 gange om året.
  2. Hold lakken ren og pæn – Der kan sættes sig rigtig meget skidt, harpiks og tjære på bilens lak. Sørg derfor for at finde en god og skånsom lakrens, så du holder bilen ren og pæn og holder lakken intakt. Brug evt. lakrens i forlængelse af en grundig bilvask.
  3. Fælgene på din bil kan jo heldigvis skiftes ud, hvis du mener de trænger til et pift op. Men du kan faktisk også med den rigtige følgerens sørger for at de skinner året rundt. Derudover anbefaler vi selvfølgelig at du skifter til vinterdæk når temperaturen falder til under 7 grader, så du skåner dine fine fælge for salt og lign. i vintermånederne.
  4. Hold gang i klimaanlæg og aircondition – Der er forskel på om din bil har et klimaanlæg eller et manuelt system. Men det er en god ide at holde det igang i løbet af hele året, for at pakningen, klimaprocesser og pakdåse holdes smurt året rundt.
  5. Støvsug din bil – Hvis du støvsuger din bil en gang om ugen, sørger du for at skidt og støv ikke sætter sig i sæderne, listerne og hober sig op andre steder, der i længden gør det svært for dig at komme helt i bund med den indvendige rengøring af din bil.
Bilpleje