Bilpleje

Find priser på bilpleje og læs om hvordan du holder din bil pæn og ren, med de bedste bilpleje produkter på markedet.

Søger du bilpleje produkter og udstyr?

Find de rette bilpleje produkter

Når man har en bil giver det en fantastisk tilfredshedsfølelse, når bilen er lækker pæn og ren, både indvendig og udvendig.

For at få bilen til at skinne, er det vigtig man bruger de rigtige bilpleje produkter, så man ikke skader bilen, fælgene og dens interiør.

Der findes rigtig mange forskellige bilplejeprodukter til de forskellige dele af din bil. Vil vil forsøge at guide dig igennem landskabet af bilplejeprodukter, så du finder de helt rigtige produkter til at holde din bil ren og pæn, uden du skal til at give kassen for dem.

Hvilke bilplejeprodukter findes der?

Som sagt findes der rigtig mange produkter til bilpleje. Både til før under og efter vask, til når bilen står i carporten, bilpleje til ruder og bilpleje til at få dine fælge til at skinne. Derudover er indvendig bilpleje en helt verden for sig.

Den nemme løsning er selvfølgelig at køre bilen i vaskehal. Men børsterne i en vaskehal kan være hårde for lakken på bilen og vi synes ikke altid at rengøringen i vaskehallen er fyldestgørende nok. Derfor anbefaler vi at du også selv anskaffer dig nogle bilplejeprodukter, så din bil får den kærlighed den fortjener.

Vi anbefaler carlab.dk når du skal have fat i de bedste og billigste bilpleje produkter til din bil.

Gode råd til bilpleje

Det er dyrt nok i forvejen at have bil, så se din bilpleje som en investering i bilen. Da du med ugentlig bilpleje faktisk kan holde bilen lækker skinnende og funktionel i mange år ud i fremtiden. Én ting er at bilen køre godt, men hvis den er ved at blive ædt op af rust, hvis aircondition eller klimaanlæg ikke virker mere og bilens lak er ved at give op flere steder. Så får du ikke mange penge for din bil, når den engang skal sælges og skiftes ud med en ny.

Det er derfor en god ide at:

  1. Hold øje med oliestanden i bilen og sørg for at den altid har den rette mængde olie og den rette type olie på. Du kan finde ud af hvilken type olie der er bedst for din bil, ved at læse manualen/instruktionsbogen der følger med bilen. Vi anbefaler at du skifter olie 1-2 gange om året.
  2. Hold lakken ren og pæn – Der kan sættes sig rigtig meget skidt, harpiks og tjære på bilens lak. Sørg derfor for at finde en god og skånsom lakrens, så du holder bilen ren og pæn og holder lakken intakt. Brug evt. lakrens i forlængelse af en grundig bilvask.
  3. Fælgene på din bil kan jo heldigvis skiftes ud, hvis du mener de trænger til et pift op. Men du kan faktisk også med den rigtige følgerens sørger for at de skinner året rundt. Derudover anbefaler vi selvfølgelig at du skifter til vinterdæk når temperaturen falder til under 7 grader, så du skåner dine fine fælge for salt og lign. i vintermånederne.
  4. Hold gang i klimaanlæg og aircondition – Der er forskel på om din bil har et klimaanlæg eller et manuelt system. Men det er en god ide at holde det igang i løbet af hele året, for at pakningen, klimaprocesser og pakdåse holdes smurt året rundt.
  5. Støvsug din bil – Hvis du støvsuger din bil en gang om ugen, sørger du for at skidt og støv ikke sætter sig i sæderne, listerne og hober sig op andre steder, der i længden gør det svært for dig at komme helt i bund med den indvendige rengøring af din bil.

Har du brug for en guide til rengøring af bil, kan du læse med på vores indlæg om emnet.

Bilpleje

Hold din bil ren og pæn

Det er ikke altid nødvendigt at køre din bil i vaskehal eller til dit lokale bilværksted, for at få den bedste bilpleje til din bil.

Det kan være hårdt for bilens lak at blive kørt i vaskehal for ofte. Derfor burde du overveje om du kunne klare en del af din bilpleje hjemmefra.

Bilpleje til eksteriør

For rigtig mange mennesker er det at foretrække at køre bilen i vaskehal, når bilens eksteriør trænger til en overhaling, grundet lidt skidt. Men det kan faktisk betale sig, både økonomisk men også for bilens lak, at du selv står for bilpleje af bilens eksteriør.

Der findes nemlig rigtig mange forskellige bilpleje produkter, til at vaske din bil og holde lakken skinnende ren.

Bilpleje til interiør

Jo mere du bruger din bil, jo hurtigere går det før den bliver beskidt indvendig og derfor trænger til at blive frisket lidt op. Istedet for at bruge pengene på at køre den til et autoværksted eller bilpleje hus, kan du faktisk med fordel selv anskaffe dig de nødvendige produkter og på den måde selv, nemt og hurtigt få klaret den indvendige rengøring af din bil.

Start med at støvsuge bilen for alt skidt og støv og begynd derefter at tørre paneler og lign. af. lige så stille arbejder du dig hen imod en ren og skinnene bil igen.

Produkter til dine dæk og fælge

Hvis du har været ude og investerer i alufælge, vil man også gerne sørger for at holde dem rene og pæne, så de står flot på bilen, når du kommer rullende i bybilledet.

Dette kan klares meget simpelt med nogle gode og billige bilplejeprodukter, du kan få ved din lokale bilforhandler eller i Thansen.

Hold dine ruder pæne

Det er vigtigt at du kan se ud af dine ruder, når du køre rundt i din bil. Derfor er det altid en god ide at have lidt glasrens til bilen liggende, så bilens ruder altid matcher resten af bilens rene ydre.

Især i det danske vejr, kan det forekomme at bilens ruder hurtigt bliver snavset. Sørg for at have en dunk med glasrens til at ligge i bilen, så du altid kan få fjernet skidt og snavs fra dine bilruder.